Om BiljettGuiden.com

BiljettGuiden ägs och drivs av F:a: DalaDansen.
DalaDansen har sitt säte i Falun och är ett företag som i första hand driver webbportaler inom nöjen och mat.

Vi har ca 15 års erfarenhet av nöjen på nätet och vi samarbetar med flera av Sveriges största artistbokare och artister.

De 5 senast inlagda evenemangen!

Boka hos Datum Tid Plats Ort
 
2018-05-06 19:30 Cirkus STOCKHOLM
Susanne Sundfør


Den 12 oktober gjorde Susanne Sundfør en intim och bejublad konsert på Södra Teatern i Stockholm. En konsert vars biljetter sålde slut rekordsnabbt! Nu får äntligen fler chansen att uppleva Sundfør, som släppte sitt femte (och tokhyllade) album "Music for People in Trouble" i september. Det enda datumet i Sverige blir den 6 maj på Cirkus i Stockholm. Vårkänslor, värme och vacker musik. Välkomna!

Biljetter släpps fredag 24 november klockan 09.00 via LiveNation.se

Albumet "Music for People in Trouble" släpptes i september - och har liksom artistens tidigare verk, skapat globala svallvågor:

"another triumph for Sundfør, who delivers complex, maudlin subjects with lightness and majesty." - The Guardian
"another outstanding record, executed with fearlessness and grace." - Clash
"Ingen skriver musik som henne – och det är verkligen bara magiskt." - Gaffa

Hyllningskörerna tystnar aldrig. Susanne Sundfør är en av de mest älskade Nordiska artisterna på många år och har om och om igen brutit ny mark med sina nyskapande och experimentella poplåtar, sedan den självbetitlade debuten från 2007.

Hon är rosad och hyllad av kritiker världen över, långt utanför födelsestaden Haugesund i sydvästra Norge. Prisad på galor; för sina texter, produktioner och framförandet av låtarna. Älskad av fans och ansedd som en av Nordens allra främsta och mest intressanta artister de senaste 10 åren. Det är Norges egna Susanne Sundfør.

Vi är glada, förväntansfulla och extremt stolta över att åter få välkomna Susanne Sundfør till anrika Cirkus i Stockholm. Det lär bli något alldeles speciellt! 
 
0000-00-00 Linköping Konsert & Kongress LINKÖPING
Fika abonnemang Förstklassiker 2017-2018

Fika Abonnemang för förstklassikerna säsong 2017-2018
Serveras vid 6 tillfällen i samband med konserterna med Norrköpings symfoniorkester.

Kaffe/te & Kaka 350kr
Kaffe/te & Smörgås 380kr
Vin 410kr

Serveras i pausen.

 
 
2018-04-12 19:00 Växjö Konserthus VÄXJÖ
Musica Vitae - Och ingenting fördunklar himlens ljus

Medverkande:
Pekka Kuuisto, violin
Malin Broman, violin, viola och konstnärlig ledning
Musica Vitae

Konserten varar ca 1 tim 45 min inkl paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.
 
 
2018-03-11 13:00 Linköping Konsert & Kongress LINKÖPING
Pettson & Findus "PANNKAKSTÅRTAN"

Pettson & Findus ”PANNKAKSTÅRTAN”

Söndag 11 mars 2018 bjuder vi in till en familjedag på Linköping Konsert & Kongress!

Kom hit med hela familjen och ät dig proppmätt på pannkakor! Med start klockan 11.00 serverar vi en pannkaksbuffé i vår foajé.

”Pannkakstårtan” är den allra första boken om gubben och katten.
Föreställningen berättar om när katten fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året! Som alltid när Findus fyller år ska det bakas pannkakstårta.
Snart upptäcks att mjölet har tagit slut och Pettson bestämmer sig för att cykla till affären för att införskaffa det nödvändig.
Men – då visar det sig att det är punktering på cykeldäcket, och det är då komplikationerna stöter till.
Allt löser sig till slut, och till och med grannen Gustafsson blir inbjuden på pannkakstårtskalaset.

55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg!

Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna.
Det är absolut en föreställning att roas av tillsammans!

I rollerna:
Pettson – Ingemar Bernthsson
Findus – Malin Vispe
Gustavsson – Martin Ibohm

Manus, musik och regi: Ingemar Bernthsson

Mycke Nöje har sedan 90-talet satt upp föreställningar baserade på Sven Nordqvists älskade böcker om Gubben Pettson och hans katt Findus.

Insläpp kl 12:30
Längd ca 55 minuter
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Kom hit med hela familjen och ät dig proppmätt på pannkakor! Med start klockan 11.00 serverar vi en pannkaksbuffé i vår foajé.

Vuxen 75 kronor
Barn (upp till 10 år) 45 kronor

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se


 
 
2018-03-02 19:30 Vasateatern STOCKHOLM
PETTER - #KULPÅVÄGEN

Petter på turné med #kulpåvägen våren 2018

Under hösten har Petter bjudit på tre utsålda kvällar i Stockholm med #kulpåvägen som är en två timmar lång berättelse om hans händelserika liv. #kulpåvägen är en närgången resa genom med- och motgångar såsom skoltidens tuffa år, om att gå sin egen väg, vidare in i musikens och låtskrivandets värld och så nedslag i Petters kreativa entreprenörsskap. Våren 2018 är det dags att ta #kulpåvägen på turné.
Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. Under den här hösten har han för första gången bjudit in allmänheten att uppleva #kulpåvägen vilket resulterade i tre utsålda kvällar i Stockholm samt ett gästspel i Linköping. #kulpåvägen är en två timmar lång berättelse som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Dessutom får vi veta mer om hur hans kreativa entreprenörskap öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.
”Petter vände en ganska vanlig uppväxt till ett ovanligt liv som Sveriges största rappare, och han är duktig på att prata om det på ett underhållande sätt” skrev Corren efter kvällen i Linköping. Även hyllningar från publiken svämmade över i Petters sociala kanaler och nu är det alltså klart att #kulpåvägen åker på turné i vår. #kulpåvägen besöker återigen Stockholm och Linköping men även Vara, Göteborg, Lund och Uppsala.
- Det här är helt galet Tanken var ju att bara testa några publika föreläsningar men det verkar som att fler vill uppleva mitt livs motto ”det ska vara kul på vägen”, höra om min uppväxt med mina djupt kulturella föräldrar och revolten som ligger till grund att jag står här idag. Jag hoppas verkligen att vi ses i vår!, hälsar Petter.

Ca 120 min
Ingen åldersgräns

www.blixten.se
www.petter.nu
 
On The Road