De 5 senast inlagda evenemangen!

Boka hos Datum Tid Plats Ort
 
2018-11-03 19:30 Conventum Kongress ÖREBRO
The Legends – Greatest Hits Tour

THE LEGENDS - Greatest Hits Tour
Sveriges populäraste nostalgiföreställning besöker i höst Conventum Kongress i Örebro. Detta med sin helt nya show "Greatest Hits Tour". Nya spännande inslag är att vänta på scenen tillsammans med dem mest populäraste alsterna man framfört genom åren!

Möt några av världens mest träffsäkra tolkare av Elvis Presley, Roy Orbison & Jerry Lee Lewis. Detta bl.a. med besök av Paul Larcombe ifrån England - som enligt många kritiker bär på världens mest äkta Elvis-röst! Mr Larcombe är rankad #1 i Europa och placerade sig nu senast som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Vidare har han medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi såklart Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i Radio Nostalgi - Hall Of Fame och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner.

Med utsålda konserthus - inte bara i Sverige - står nu The Legends redo med sin nya show i Örebro i en ny stor produktion. Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst - med några av världens skickligaste tolkare - en show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Föreställningens längd: 2 tim. och 40 min. inkl. 30 min paus

Ingen åldersgräns men under 18 år i målsmans sällskap.

Vid köp av menybiljett - välj sektion A1 & B1 och kategori "Meny". Menygäster anländer 18.00.

Rullstolsplatser som ska inkludera ledsagare och Menybiljett bokas på telefon 019 21 21 21

The Legends hemsida

The Legends Facebook
 
 
2018-10-28 16:30 De Geerhallen NORRKÖPING
Mingelbuffé - THE LEGENDS - Greatest Hits Tour

Avnjut en mingelbuffé för endast 199:- i samband med ditt konsertbesök.
Mingelbuffén serveras i vår nya fräscha Trozellilounge som har öppet 1,5 h före konsertstart.
Mingelbuffé måste köpas senast kl 12.00 sista vardagen innan konsert.
Ingen bordsbeställning. Dryck köps på plats.

Vid någon allergi kontakta Turistbyrån på tel 011- 15 51 00.

Obs! Denna biljett gäller inte till föreställningen
 
 
2018-09-27 19:30 Alströmerteatern ALINGSÅS
DAVID BATRA – ELEFANTEN I RUMMET

Sex år efter succéshowen “Det här var ju tråkigt” är det äntligen dags för David att åka på turné igen. Den nya föreställningen är en renodlad standup-show som lyfter fram det absurda i ett för David Batra nytt och udda vardagsliv. För hur pusslar man egentligen med dagishämtningen samtidigt som det är regeringskris? Hur går sommarsemestern till när SÄPO är med?

David Batra är en av landets mest populära ståuppkomiker. Han har gjort 1000-tals föreställningar och vunnit utmärkelsen "Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Nu är han tillbaka med en ny soloshow för första gången på sex år – "Elefanten i rummet – han som är gift med henne”. Idén föddes i den politiska turbulensen hösten 2014.

– Fröet till den här föreställningen såddes några veckor efter förra riksdagsvalet. Jag skulle precis kliva upp på Lunds stadsteater och uppträda med Robin Paulsson. Regeringskrisen var ämnet för dagen och min fru syntes på TV varje kväll. Jag hade alltid undvikit att skämta om familjen men Robin sa åt mig att nu var jag faktiskt tvungen att nämna "elefanten i rummet" Jag tog mod till mig och pratade om hur praktiskt det är att komma hem och hämta dottern hos barnvakten och frun hos livvakten. Berättelsen funkade och embryot till en ny föreställning var fött, berättar David Batra.

Sedan dess har David Batras berättelse växt till en personlig föreställning som lyfter fram ämnet som han tidigare undvek.

– Vi komiker har egentligen alltid haft som uppgift att peka ut elefanten i rummet. Att prata om det som vi alla tänker på men kanske tycker är lite för privat eller läskigt att nämna. "Elefanten i rummet" kommer att bli den mest personliga föreställning jag gjort men också den roligaste.

”Elefanten i rummet” hade premiär på Rival i Stockholm den 29 sept 2017

Turnén förlängs nu under hösten 2018 efter stort intresse i hela landet

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus

Arrangör: CS Nöje www.csnoje.se

PRESS
AFTONBLADET betyg 4 av 5
"Det är mycket imponerande, skrattar så man nästan trillar ur stolen"

EXPRESSEN betyg 4 av 5
"Superkomikern med total kontroll över rummet. Skoningslöst, ärligt och vasst”

DAGENS NYHETER
”David Batra besitter den fina förmågan att utvinna någon sorts styrka ur svagheten”


Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.
 
 
2018-07-19 20:00 Skara Sommarland AXVALL
Sommarland Live - Hardcore Superstar + Takida

Förra årets succé Sommarland Live fortsätter även under sommaren 2018. Under tre kvällar i juli och augusti kommer några av Sveriges bästa artister till Skara Sommarlands konsertarena.

Precis som förra året så är det två artister per kväll som spelar vid varje konserttillfälle och det är ett starkt startfält som öppnar årets konsertsommar. Det är inga mindre än Takida och Hardcore Superstar som gästar parken torsdagen den 19 juli! Det blir alltså återigen en rockkonsert som kickar igång Sommarland Live, som också blir en del av Travveckan där Stochampionatet tar vid dagen efter.

19 juli: Takida + Hardcore Superstar
xx juli/augusti: TBA
xx augusti: TBA

Biljetter
Konserterna kommer vara i ett angränsande område till parken och man behöver en konsertbiljett för att komma in. Ordinarie pris ligger på 299 kr per konsert.

De gäster som besöker Skara Sommarland samma dag som konserten kan köpa en biljett till ett reducerat pris (199 kr) inne i parken.
Samma pris får de som har ett säsongskort på Skara Sommarland, om de köper sin biljett i Skara Sommarlands Webbshop. Förköpspriset på Skara Sommarlands webb är 249 kr. Barn under 1 meter går in gratis och mäts i entrén.

Biljetterna till den första konserten släpps tisdagen den 20 februari. De finns då till försäljning på Sommarlands webbshop samt hos Turistbyrån i Skövde och Nya biblioteket i Skara.

Bra att veta
Konserterna börjar kl 20.00. Insläpp från kl. 17.00, kom i tid!
Det kan bli fullt, säkra din plats med en biljett i tid.
Köpta konsertbiljetter återköps ej.
Vi har fri parkering efter kl 17.00 på konsertkvällar.
Biljetter säljs på området under konsertkväll om biljetter finns kvar.
På området kommer det finnas försäljning av snacks, mat och dryck. För att köpa alkoholhaltig dryck krävs legitimation.
Vi kommer vid entrén att titta i medhavda väskor, det är ej tillåtet att ta med sig alkoholhaltiga drycker in på konsertområdet.

Rullstolsplatser bokas hos Skövde Turistbyrå, 0500-446688. Ledsagare har fri entré ihop med brukare. Brukaren behöver ett intyg på att hen behöver ledsagare och ledsagaren bör ha ett ledsagarintyg.

Konserten är ca 2,5 timmar.
 
 
2018-06-01 20:00 Teater Brunnsgatan Fyra STOCKHOLM
Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig

Malin Appeltofft är komikern som är lärare men som har stått på scener som skådespelerska och sångerska. Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten. Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York.

Oroa, dig inte, det ordnar sig aldrig är en standupföreställning med komikern Malin Appeltofft och med sig har hon vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas. Det kommer att bli en musikalisk, svängig och rolig standupföreställning om oro. Om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället?

Namnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn.
Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.

Speltid: En timme utan paus.

Mer info: www.brunnsgatanfyra.se
 
On The Road