Vanliga frgor

-Kan jag ringa och boka biljetter hos BiljettGuiden.com?
Svar: Nej, BiljettGuiden.com säljer inga biljetter. Vi är endast en förmedlingstjänst.


-Jag har bokat biljetter min inte fått någon bekräftelse. Vad gör jag nu?
Svar: Då BiljettGuiden.com inte säljer några biljetter måste du vända dig direkt till det försäljningsställe där du köpte biljetterna.
(under länken Kontaktinformation hittar du uppgifter om hur når oss och våra samarbetspartners)


De 5 senast inlagda evenemangen!

Boka hos Datum Tid Plats Ort
 
2018-01-20 21:30 Debaser Strand STOCKHOLM
Wolf Alice

Få band har under de senaste åren känts lika självklara som Wolf Alice. Med sin mix av gitarrstark grunge och indiepop har bandet från första början varit ett välbehövligt energipiller på en allt mer sömnig musikmarknad. I slutet av månaden släpper Wolf Alice sitt andra studioalbum – Visions of a Life – vars hittills släppta singlar vittnar om ett band som har något riktigt stort på gång. Nu kan vi meddela att Wolf Alice återvänder till Stockholm för en spelning på Debaser Strand 20 januari.

Med larmande gitarrer och perfekta popmelodier som främsta signum slog sig Wolf Alice in mångas pophjärtan med sitt debutalbum My Love is Cool under 2015. Förutom oändlig kärlek och en stor fanskara genererade albumet även en nominering till prestigefyllda BBC Sound of 2015. Efter albumet följde en period av hårt turnerande där bandet förfinade sina livespelningar till att bli ännu mäktigare och bättre. Med nya intryck och upplevelser i bagaget begav sig bandet sedan in i studion för att spela in vad som till slut skulle bli Visions of a Life – bandets andra album med släppdatum 29 september. Med det i ryggen kommer Wolf Alice vara en ostoppbar livekraft, och vi ser fram emot att åter kunna presentera dem på en svensk scen igen.Åldersgräns: 18 år

Dörrarna öppnar 19.00

Arrangör: luger.se
 
 
2018-01-12 17:00 Bregårdsskolans Aula KARLSKOGA
Trettondagskonsert

Trettondagskonsert med Wermland Opera Orkester och solister.

Med solister och dirigenten Marie Rosenmir kommer trettondagskonserten bli en rolig, välljudande och smått galen tillställning.
 
 
2017-12-22 19:00 Playhouse Teater STOCKHOLM
En humorshow i och med presens!

Presens Impro bjuder på en humorshow med stor variation och oväntade grepp.

Då Presens fyller 10 år har de valt att skildra deras resa med ett ge en humorshow och efterföljande fest, allt i improvisationens tecken!

Presens Impro har under sina 10 år som improkomiker utvecklats med att spela många olika format.

Hur resan från år 2007-2017 sett ut kommer du få se den 22 december på Playhouse Teater. Självklart genom improvisation, men också stand up, sketch, musik och mycket mer!

Presens Impro har samlat alla komiker som jobbat under deras regi sedan 10 år tillbaka. Det här vill du inte missa!

Efter showen bjuder Presens på fest i Playhouse servering.

På scen:
My Gudmundsdotter
Erik Broström
Veronica Carlsten
Eric Stern
Ola Aurell
Björn Andersson
Fredrik Lundqvist
Mikael Blomqvist
Anders Häggström
Elias Bjärgvide
Mikael Lindahl
Presens "Houseteam" och många många fler!

Tider:
Insläppstid: 18.30
Spellängd: ca 2.5 h

Biljettpriser:
Fest & Show: 300 kr
Enbart Show: 250 kr

Åldersgräns:
Åldersgräns 18 år men ok för yngre i målsmans sällskap.

Hemsida:www.presensimpro.se
 
 
0000-00-00 Flygeln NORRKÖPING
Norrköpings Metalfestival - BLACK CHRISTMAS 2-DAGARS

Norrköpings Metalfestival - BLACK CHRISTMAS 2-DAGARS
FREDAG 15 DEC & LÖRDAG 16 DEC 2017

Black Christmass är festivalen som sprider än mer mörker i mörkret i Norrköpings gamla industrikvarter just innan julfirandet.
Detta genom att bjuda in de hårdaste musikerna med sina band inom black- death- och thrashmetal och fylla arenan med långhåriga, skinnpajs-försedda hårdrockare.

2014 var året då allting startade och satte standarden för denna typ av musikfestivaler, där publiken (och banden!) må se riktigt farliga ut, men där ordningen är förbluffande stillsam och stämningen vänlig. Denna tvådagarsfestival sker på Flygeln, och i den intilliggande Värmekyrkan trängs publiken med en bar och ett café, skiv- och merchförsäljning samt tatuerare och konstnärer. Bara för att nämna några.

Black Christmass har placerat Norrköping på kartan bland de krävande hårdrockarna och de kommer från hela världen och självklart runt om i Sverige. Vi nordbor har ju ett gott rykte inom metalvärlden, så folk kommer från när och fjärran för att se våra artister, och vi på Black Christmas är så förnöjda att vi kan kan erbjuda dem just detta!

Bland banden som spelat på Black Christmas kan nämnas Venom, Sodom, Satyricon, Mayhem, Marduk och Rotting Christ. Bland många andra. Och fler blir det: 2017 års festivalplaner är i startgroparna till mångas stora glädje. Det är inte så många festivaler som utnyttjar decembermörkret till sin fördel. Men det gör Black Christmass.

Hittills bokade band: Belphegor, Bölzer, Merciless, Onslaught, Abbath, Sodom, Tiamat, Lurking Fear, Order, Root, Vampire, Tyranex, Throne of Heresy, Disregard.

13-års åldersgräns
Start: Kl.15.00
Sluttid: Ca 01.00

Handikapplats bokas genom Turistcenter, tel: 011-155100

 
 
2017-12-02 13:00 Tyska Kyrkan STOCKHOLM
JUL I GAMLA STAN

JUL I GAMLA STAN

Stockholms Kammarkör och Adolf Fredriks musikklasser Farsta sjunger traditionsenligt in julen i Tyska kyrkan i Gamla Stan.

Dirigenter för konserterna är Florian Benfer och Anna Cederberg-Orreteg

Passa också på att besöka Gamla stans julmarknad före konserten!

Insläpp:
12:30

Spellängd:
ca 1 tim

www.stockholmskammarkor.com

 
On The Road