Länksamling

404 Not Found

Not Found

The requested URL /public_links.php was not found on this server.


Apache/2.2.32 (FreeBSD) PHP/5.6.30 Server at www.wale.se Port 80

De 5 senast inlagda evenemangen!

Boka hos Datum Tid Plats Ort
 
2018-05-22 18:30 Dergårdsteatern LERUM
Sing, en musikal fritt efter filmen med samma namn

Lerums kommuns Kulturskola gör en familjeföreställning. Medverkande är Kulturskolans musikalgrupp och danselever. Föreställningen varar i ca 40-50 minuter. Kulturskolan önskar att varje hushåll köper max tre biljetter. 
 
2018-03-19 18:30 Dergårdsteatern LERUM
Bröderna Grimms sagor

Lerums kommuns Kulturskola gör en familjeföreställning med Kulturskolans elever. Föreställningen varar i ca 40-50 minuter. 
 
2018-03-18 18:00 Kungsbacka Teater KUNGSBACKA
Halland Love Stories

Teater Halland ger sig ut och fångar upp kärlekshistorier i Sverige idag. Lyssnar och inspireras till att göra musikalen Halland Love Stories. Det kommer bli roligt, kittlande och outsägligt sorgligt.
Allt till musik av Per Gessle.

Om den där pirrande känslan som tar över allt. Värmen. Blickarna. Väntan vid telefonen och lusten som svämmar över. Känslan av att vara utvald, älskad och oövervinnerlig. När filmen plötsligt övergår i färg och soundtracket börjar. Men också om den stora förkrossande sorgen när allt tar slut. Bottenlösheten. Och famlandet efter halmstrået.

Musik av: Per Gessle
Regi: Anna Sjövall
Scenografi/kostym: Karin Dahlström
Ljusdesign: Joakim Qvarforth
Musikarr: Lotta Wenglén
Medverkande: Emelie Dimitrakopoulou Sahlén, Petter Heldt, Tove Wirén, Daniel Träff m fl.

Längd: ca 2 timmar inklusive paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Kungsbacka Teaterförening
Samarrangörer: Teater Halland och Kungsbacka Teater

 
 
2018-03-18 18:00 Cirkus STOCKHOLM
"Var inte Rädda" Standup show med Henrik Schyffert

Henrik Schyffert - Var inte rädda

10 år efter publiksuccén ’The 90’s – ett försvarstal’ ställde sig Henrik Schyffert i våras ensam på scenen igen. Hans nya kritikerrosade soloshow; "Var inte rädda" hade premiär i februari i år och har spelat för fulla hus hela året. Det är nu klart att ”Var inte rädda” får en förlängning och Henrik Schyffert gör ytterligare en turné våren 2018. Där blandas nya städer med återbesök till utsålda orter och även Norge och Finland får besök av standup-showen.

Dagens Nyheter skriver att "Om landet, världen, alltihop, hu har gått åt fel håll de senaste åren så har den här komikern parallellt tagit enorma kliv i rätt riktning". "Henrik Schyffert är ett fullblodsproffs som får oss att ligga dubbelvikta av skratt och sedan gå ut från Draken med lite rakare ryggar", tycker Göteborgs-Posten och Sydsvenskan anser att "Schyffert är hysteriskt rolig och vältajmad och uttrycksfull i kroppsspråket också, men det är det träffsäkra allvaret som gör honom till en riktigt stor komiker". I ”Var inte rädda” gör han upp med sina egna brister och rädslor i ett Sverige där oron ökar.

– Var tionde år måste jag stanna upp och tänka: Vad håller jag på med egentligen? Lever jag som jag lär? Stämmer min karta överens med verkligheten?

Det gör lite ont att vara ärlig mot sig själv, att ställa sig på vågen istället för att dra in magen. Men det kan förhoppningsvis vara roligt att titta på, fortsätter han.

I fem år stod Henrik Schyffert och Fredrik Lindström på landets största scener tillsammans. Föreställningarna ’Ljust & Fräscht’ och ’Ägd’ sågs av uppemot 400 000 personer – sedan dess har Henrik Schyffert bytt de stora scenerna mot små standup-klubbar för att utmana sig själv som komiker.

– Jag har en extrem respekt för skämt. Det är svårt att underhålla hundra berusade IT-konsulter i Avesta i 90 minuter med bara en sladdmikrofon och ett glas vatten. Utan rök, speglar, peruker eller att man måste skjuta Måns Zelmerlöw ur en kanon i slutet av andra akten, menar Henrik.

Föreställningens titel – ”Var inte rädda” – är mer än ett Jesuscitat och en uppmaning till publiken.
Henrik Schyffert tycker att humor behöver vara både smart och grov – och att komiker har ett ansvar att gå över gränsen ibland.

– Det finns en oro i samhället idag för att gå för långt, att säga saker som är för grova. Jag tänker att vi behöver det. Vi måste våga stirra ner i den där obehagliga avgrunden ibland och skratta åt allt det hemska och oss själva, säger han och avslutar:

– Sen blir det en massa larviga snoppskämt också.

Längd: Ca 90 min. Ej paus
 
 
2018-03-14 19:30 Flygeln NORRKÖPING
Whole Lotta Shakin’ & Elisa Lindström

Best of rock'n' roll

En äkta rock’n roll kväll med Whole Lotta Shakin’ där du tas med tillbaka till musiken då det begav sig.
Förbered dig på att möta bandet som på kort tid har etablerat sig som ett av Sveriges svängigaste band, denna kväll tillsammans med Elisa Lindström!
En kväll när Elisa verkligen briljerar och blir en äkta rock’n roll-lady! Du möter också Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm, Peter Danielson, Martin Lindqvist, Stefan Jonsson, Bengan Andersson och Peter Mjörnestrand.

Räkna med drag!

www. wholelottashakin.se

Fb: https://www.facebook.com/wholelottashakinsweden/
Instagram: wholelottashakinLängd: ca 1,5h (ingen paus)

Handikapplats bokas genom Turistcenter på 011-155100. 
On The Road